Stadin kundista

Stadin kundista evankelistaksi

Insinööri Seppo Johansson syntyi Helsingissä vuonna 1935 ja oppi nuoruudessaan puhumaan ”kulta-ajan” (1920-1950) stadin slangia. Hän kertoo tässä kirjassa kokemuksiaan uskoon tuloonsa asti stadin slangilla ja sen jälkeen kirjakielellä.

Elämän tarkoitusta Seppo alkoi etsiä 30-vuotiaana. Hänellä on ollut lapsuudesta asti rikas unielämä. Tämän perusteella hän alkoi tutkia kuoleman jälkeisen elämän mahdollisuutta ja tämä johti hänet okkultismin pariin. Hän kävi erilaisissa okkultistisissa tilaisuuksissa ja ahmi sen alan kirjallisuutta sekä liittyi lopuksi Suomen parapsykologiseen seuraan. Tätä elämänvaihetta kesti noin kymmenen vuotta. Sen jälkeen enkeli johdatti hänet unessa tutkimaan Raamattua sekä liittymään adventtiseurakuntaan. Raamatusta Hän sitten löysi lopullisen ja varman vastauksen siihen, mitä hän oli etsinyt turhaan muualta.

Seppo on antaumuksellisesti osallistunut erilaisiin seurakunnan toimintoihin. Hän on mm. pitänyt vapaaehtoisesti ansiotyönsä ohella lukuisia kokoussarjoja, käynyt puhumassa vankiloissa, toimittanut radio-ohjelmia ja tehnyt erilaisia avustus- ja talkoomatkoja ulkomaille. Näistä kaikista hän kertoo tässä kirjassa ja haluaa näin johdattaa lähimmäisiään Jeesuksen luo ja iankaikkiseen elämään. ”Jeesus vastasi: "Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani.” (Joh. 14:6).

Kansikuvassa kirjoittaja on seisomassa Kruununhaan rannassa, kun Hakaniemen siltaa rakennettiin vuonna 1960. (Buukin fotos skrivaaja on stondaamas Krunikan rantsus, kun Hagiksen bryggaa bygattiin vuonna 1960). 

Kustantaja: BoD-Books on demand. Julkaistu vuonna 2018.

Uusimmat kommentit

10.02 | 04:36

Mukava pieni tarina autoista.

Jaa tämä sivu