Danielin kirjasta Ilmestyskirjaan sisus

Danielin kirjasta Ilmestyskirjaan

Insinööri Seppo Johansson syntyi Helsingissä vuonna 1935. Hän alkoi etsiä elämäntarkoitusta 30-vuotiaana okkultismista. Tätä elämänvaihetta kesti noin kymmenen vuotta, jonka jälkeen enkeli unessa johdatti hänet liittymään adventtiseurakuntaan. Raamatusta hän löysi lopullisen ja varman vastauksen siihen, mitä hän oli turhaan etsinyt muualta.

Kirjoittaja on antaumuksellisesti osallistunut erilaisiin seurakunnan toimintoihin. Hän on erityisesti kiinnostunut Danielin kirjan ja Ilmestyskirjan profetioista, koska niissä on kerrottu etukäteen koko maailmanhistoria, mikä antaa vakuuttavan kuvan Raamatun luotettavuudesta ja Jumalan olemassaolosta. Ilmestyskirjassa Jeesus paljastaa erityisesti kristikunnassa vallitsevat vihollisen eksytykset varjellakseen meitä niiltä.

Kirjoittaja selostaa tässä kirjassa lyhyesti koko Danielin kirjaa ja Ilmestyskirjaa siten kuin hän on seurakunnassa oppinut ja omaksunut Raamatusta ja haluaa johdattaa lähimmäisiään Jesuksen luo ja iankaikkiseen elämään sekä valmistautumaan Jeesuksen takaisin tuloa varten. Rukoukset on laatinut Aila Forsten.

”Danielin kirjaa ja Ilmestyskirjaa tulisi julkaista kirjasina, joissa on myös tarpeelliset selitykset. Näitä kirjasia tulisi lähettää joka puolelle maailmaa. Oma kansammekin tarvitsee entistä selvempää valoa.” (Ellen White, Maranata s. 32).  

Kustantaja: BoD- Books on Demand. Julkaistu vuonna 2018.

Uusimmat kommentit

10.02 | 04:36

Mukava pieni tarina autoista.

Jaa tämä sivu