Suunan muutos 12x19 sisus

Suunnan muutos

Insinööri Seppo Johansson syntyi Helsingissä vuonna 1935. Elämäntarkoitusta hän alkoi etsiä 30-vuotiaana. Sepolla on lapsuudesta asti ollut yliluonnollisia kokemuksia ja hyvin rikas unielämä. Näiden perusteella hän alkoi tutkia kuoleman jälkeisen elämän mahdollisuutta ja tämä johti hänet okkultismin pariin. Hän kävi erilaisissa okkulttisissa tilaisuuksissa ja ahmi sen alan kirjallisuutta sekä liittyi Suomen parapsykologiseen seuraan. Tätä elämänvaihetta kesti noin kymmenen vuotta. Sen jälkeen Herra löysi hänet ja johdatti tutkimaan Raamattua sekä liittymään seurakuntaan. Raamatusta hän sitten löysi lopullisen ja varman vastauksen siihen, mitä hän oli etsinyt turhaan muualta.

Seppo on antaumuksellisesti osallistunut erilaisiin seurakunnan toimintoihin. Hän on mm. pitänyt vapaaehtoisesti ansiotyönsä ohella lukuisia hengellisiä kokoussarjoja, käynyt puhumassa vankiloissa, toimittanut radio-ohjelmia ja tehnyt erilaisia avustus- ja talkoomatkoja ulkomaille.

Tästä suunnan muutoksestaan hän kertoo tässä kirjassa ja haluaa näin johdattaa lähimmäisiään Jeesuksen luo ja iankaikkiseen elämään. ”Jeesus vastasi: Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani” (Joh. 14:6).

Kustantaja: BoD- Books on Demand. Julkaistu vuonna 2014.

Uusimmat kommentit

10.02 | 04:36

Mukava pieni tarina autoista.

Jaa tämä sivu